top of page
IMG_4518.JPG

Tarieven Training

 

 

Hieronder kun je alle prijzen vinden en via Eversports je gewenste tickets aanschaffen. Voor de personal training doe ik altijd eerst een uitgebreide intake vooraf, deze is niet gratis omdat je een enorme hoeveelheid aan informatie meekrijgt en een oefenprogramma. De proeftrainingen voor de groepstrainingen zijn wel gratis. 

 

Let op...

  • Voor alle trainingskaarten geldt dat deze ingezet kunnen worden op alle trainingen, dus voor zowel de Floor® Zwangerschapstraining, de Floor® Hersteltraining, als ook de FemmeFit Mamma trainingen.

  • Mocht je om medische redenen eerder moeten stoppen met trainen, neem dan contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden voor de geldigheid van je kaart. Zonder overleg kan ik dit niet aanpassen en verloopt de geldigheid van je kaart.

  • Ga je bijna bevallen dan kan je strippenkaart in overleg gedurende je "bevallingsverlof" ON HOLD gezet worden, neem hiervoor ook altijd contact op.

  • De trainingen kunnen geannuleerd worden bij te weinig deelneemsters, of ziekte van de trainer. Je wordt hierover bericht via de mail van Eversports en via de FemmeFit app.

  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

  • Door deel te nemen aan de trainingen/cursussen van FemmeFit Training & Begeleiding verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. en de privacyverklaring.

Vergoeding

De Floor® Zwangerschapstrainingen, Hersteltrainingen en de Bevallingsvoorbereiding worden door bijna alle zorgverzekeraars gezien als een erkende zwangerschapscursus omdat deze gegeven worden door een fysiotherapeut. Een gedeeltelijke of volledige vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar waar je bij zit en de voorwaarden van de aanvullende verzekering. ​Of jouw training wordt vergoed is dus afhankelijk van je aanvullende pakket. Vraag dit dus van te voren altijd even goed na bij je zorgverzekeraar. ​In sommige gevallen is het ook mogelijk om via je werkgever een vergoeding aan te vragen, vraag dus ook daar naar de mogelijkheden.

Betaling

Tenzij anders overeengekomen dienen alle betalingen te geschieden via de shop van Eversports, het ledenportaal van FemmeFit Training & Begeleiding. 

Acties

DOORLOPENDE BRING A FRIEND ACTIE
Samen trainen met je vriendin/ (schoon)zus/ buurvrouw/ nichtje/ collega/ etc. is natuurlijk altijd leuker en motiverender! Neem ze daarom gerust een keertje mee voor een proeftraining. Gaat ze daarna starten dan krijg jij een extra training op je strippenkaart. Dus wie nodig jij uit? Deze actie loopt voortdurend.

Proeftraining Floor
Bevallingsvoorbereiding
FemmeFit Personal Training
Proeftraining FemmeFit Mamma
bottom of page