top of page
IMG_4509.JPG

FemmeFit Personal Training

IMG_4533.JPG

 FemmeFit Personal Training

Ben je zwanger of recent bevallen maar zie je jezelf niet direct trainen in een groep? Omdat je wellicht klachten hebt die wat meer aandacht behoeven, je graag persoonlijk advies krijgt, of een hele andere reden? Daarvoor biedt FemmeFit individuele trajecten aan. Dus wat je ook dwars zit, een oude blessure, een forse diastase, bekkenklachten, een verminderde mentale gezondheid, we gaan er samen mee aan de slag!

Op internet worden er vaak vele (tegenstrijdige) adviezen gegeven, waardoor je vaak niet meer goed weet wat nu wel of juist niet te doen. Tijdens de een op een trainingen leer je uitgebreid waar je op moet letten als je zwanger bent of net bevallen, zodat je met vertrouwen kunt blijven sporten of het sporten juist (weer) kunt leren oppakken.

Om jouw situatie goed in kaart te krijgen doe ik altijd een uitgebreide intake van ongeveer een uur waarin we je gezondheid en doelen doornemen en kijken wat je lichaam nu kan. Op basis daarvan maak ik je eerste trainingsschema en indien gewenst ook een oefenprogramma voor thuis. Samen bepalen we hoe jouw traject eruit komt te zien en wat je kunt verwachten. 

Wil je je aanmelden voor een individueel traject of eerst wat meer informatie neem dan gerust contact met me op. De trainingen vinden plaats op de Esperantostraat 10 in het Regentessekwartier in Den Haag. Klik voor de tarieven op onderstaande button. 

bottom of page