top of page
IMG_2609.jpeg

Floor® Bevallingsvoorbereiding

Floor®_grote_buik.jpg

Floor® Bevallingsvoorbereiding

"Bereid je voor op alles en verwacht niets."

 

Tijdens de trainingen komen bepaalde onderwerpen natuurlijk wel al eens aan bod maar wil je graag helemaal voorbereid de bevalling ingaan, dan kun je eens in de 4 weken je ook inschrijven voor de Floor® Bevallingsvoorbereiding.

In een workshop van 2,5 tot 3 uur worden jij en je (beval)partner meegenomen in het proces van de bevalling en voorbereid op de geboorte van je/jullie kindje(s). Heel fijn wanneer je je eerste kindje verwacht maar ook heel geschikt om even het geheugen op te frissen bij een 2e of 3e bevalling.

 

In de workshop komt het "normale" beval proces aan bod, de taken van de (beval)partner tijdens dit proces en er wordt praktisch geoefend met ademhalingstechnieken, bevalhoudingen en massage welke in de verschillende fases van het bevalproces kunnen worden toegepast. No-nonsense, eerlijk en gewoon ook leuk.

 

De optimale tijd om hiervoor in te schrijven is tussen de 28-34 weken van de  zwangerschap het is daarbij niet nodig dat je ook de fysieke trainingen volgt.

De Floor® Bevallingsvoorbereiding vindt plaats in kleine groepen van maximaal 5 stellen of wanneer je dat prettiger vindt in een privé sessie bij jouw thuis.

 

Interesse? Schrijf je dan in via de link hieronder. Wil je liever een privé sessie? Neem dan even contact op om samen een geschikt moment in te plannen.

 

Zijn er nog vragen neem dan gerust even contact op.

Kies bij "alle groepslessen" voor Floor® Bevallingsvoorbereiding. Klik vervolgens links op de weken om te zien wanneer de eerstvolgende workshop is. Of neem contact met mij op.

bottom of page