top of page
IMG_4520.JPG

FemmeFit Mamma

IMG_4514.JPG

FemmeFit Mamma

Ben je langer dan 4 maanden geleden bevallen en al een aardig eindje op weg maar ook nog net niet daar waar je weer wilt zijn? Dan is deze training voor jou!

FemmeFit Mamma is een leuke afwisselende training in groepen van maximaal 8 deelneemsters. Als je gewoon wilt sporten, dan moet je niet bij FemmeFit Mamma zijn ; -)

Je moet WEL bij FemmeFit zijn als je weer wilt sporten maar je hebt bijvoorbeeld nog last van je lage rug of je bekken, nog een beetje een onbetrouwbare onderkant, een beetje een sombere stemming, een waardeloze conditie : -) of iets anders waar je ongemak door ervaart. Voor mij als fysiotherapeut is het de uitdaging om te kijken wat er juist NU alweer allemaal WEL kan, zodat jij je in de komende maanden fitter gaat voelen en weer GEWOON kan gaan sporten.

Ben je korter dan 4 maanden geleden bevallen? Kijk dan even bij de Floor® Hersteltrainingen dat past dan nog even beter.

Kom je een gratis proeftraining doen? Leuk, schrijf je gauw in! Dan ontvang je van mij een bevestigingsmail met een intake formulier, zodat ik goed weet waar ik bij jou rekening mee mag, kan en zal houden!

bottom of page