top of page
IMG_4519.JPG

FLOOR® IS DE NIEUWSTE EN MEEST COMPLETE ZWANGERSCHAPSCURSUS VAN NEDERLAND

Floor® is een initiatief van de Women's Health Academy.
De Women’s Health Academy leidt professionals binnen hun eigen vakgebied op tot superspecialisten in vrouwspecifieke zorg en training. Evidence based. Eerlijk. Energiek.


www.whacademy.nl

IMG_4521.JPG

Heel hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap of je kindje! Wat fijn dat je ervoor kiest om in deze periode goed voor jezelf en je kleintje te zorgen door te blijven of weer te gaan bewegen. In onze Floor® trainingen doe je dit op een verantwoorde en veilige wijze en het is ook nog eens gezellig. 

Doordat het Floor® programma alleen door fysiotherapeuten en oefentherapeuten wordt aangeboden is het geen enkel probleem als je last hebt van bijvoorbeeld je rug, je bekken, je bekkenbodem of andere ongemakken. Als Floor®-Fysio weet ik precies waar ik rekening mee moet houden en heb ik korte lijnen met de verloskundige, gynaecologen en andere (para-)medici hier in de buurt voor eventueel aanvullend advies (zie ook samenwerking). Staat jouw verloskundige of iemand anders waar jij graag bij komt er niet bij dan maak ik indien nodig natuurlijk graag contact!

Het trainen vindt plaats op de Esperantostraat 10 in het Regentessekwartier in Den Haag. Je traint in kleine doorlopende groepen van maximaal 8 deelnemers. Je traint dus met dames die net zwanger zijn, al een tijdje zwanger zijn of bijna bij de uitgerekende datum zijn, maar ook met dames die kort geleden bevallen zijn. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie. Om dit te bereiken wordt er gebruik gemaakt van allerlei oefenmateriaal en wordt er altijd afgestemd op jouw belastbaarheid op dat moment

Het concept Floor® is misschien nieuw voor je! En dat kan kloppen want Floor® is de nieuwste en meest complete zwangerschapscursus van Nederland. Wil je meer informatie over Floor® dan kun je terecht op de website www.ditisfloor.nl. De opleiding tot Floor®Fysio wordt gegeven aan fysiotherapeuten en oefentherapeuten door de Women's Health Academy (www.whacademy.nl). Zij leiden professionals binnen hun eigen vakgebied op tot superspecialisten in vrouw specifieke zorg en training. Evidence based, eerlijk en energiek. Ik vind het ontzettend leuk om voor deze opleiding de komende jaren ook als mentor te mogen functioneren om zo nieuw aanstormend talent wegwijs te maken in dit mooie vakgebied. 

Trainingen

bottom of page