trainingen

  wat bieden we aan 

Bij FemmeFit Training & Begeleiding kun je tijdens je zwangerschap en na je bevalling in een groep deelnemen aan de trainingen van Floor®, Klik voor meer informatie over deze trainingen hieronder op de bijbehorende buttons. Indien je liever persoonlijke begeleiding krijgt kan dat ook, kies dan voor de trainingen 1 op 1.  Naast de fysieke trainingen wordt er ook een Floor® Bevallingsvoorbereiding gegeven welke ongeveer eens in de maand of vaker plaatsvindt, ook deze is individueel te boeken. Klik hier om meer te lezen over het product Floor®.

 

In de toekomst zal er ook een cursus babymassage aan het aanbod worden toegevoegd en wellicht nog meer ; -)

 

Op dit moment vinden er Floor® trainingen plaatst op maandagavond om 18:30 en 19:45 en op donderdagavond om 19:00 en 20:15. Het trainingsrooster is nog aan de kleine kant, zodra het mogelijk is, worden er meer tijden en dagen ingepland. Heb je interesse boek dan hier je proeftraining. Heb je nog vragen neem dan contact met me op via het contactformulier

  floor training 

  babymassage 

Mother Smiling With Newborn Baby

 

BABY MASSAGE

 

Babymassage is een mooie manier om je baby nog beter te leren kennen en de hechting tussen jou en je kindje te versterken.

  een op een training & begeleiding 

Prenatal Yoga Practice

 

EEN OP EEN

 

Liever persoonlijke aandacht en echte focus voor jezelf?

DAT KAN!