top of page
IMG_4524.JPG

Floor® Zwangerschapstraining

Floor®_kleine_buik.jpg

 

Floor® Zwangerschapstraining

"Van alle goede redenen om te starten met sporten is Zwangerschap de allermooiste."

 

Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. De Floor® Zwangerschapstrainingen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit, souplesse en conditie. Natuurlijk altijd afgestemd op jouw persoonlijke niveau. We trainen in kleine groepen en door mijn achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook prima meetrainen als je last hebt van je bekken of andere klachten hebt. Indien nodig heb ik goed contact met verschillende bekkenfysiotherapeuten om waar nodig te overleggen. 

 

Je bent van harte welkom vanaf je termijn echo. Instappen kan daarna op elk moment en je kunt doortrainen zolang jij je daar prettig bij voelt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum. Mocht je toch eerder moeten stoppen vanwege een medische indicatie of aan het einde gewoon iets eerder willen stoppen, dan blijven wanneer je dit even overlegt je trainingen geldig tot na de bevalling en kom je ze gewoon opmaken in je Floor® Hersteltraining.  

Nieuwsgierig geworden? Boek vrijblijvend een gratis proefles en kom ervaren of het ook iets voor jou is. Dan ontvang je van mij een bevestigingsmail met een intake formulier, zodat ik goed weet waar ik bij jou rekening mee mag, kan en zal houden! Vergoeding vanuit de verzekering is veelal mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Check hiervoor de voorwaarden van jouw aanvullende verzekering. 

bottom of page