top of page
IMG_4517.JPG

Vouchers

De FemmeFit Voucher

 

Het vrouwenlichaam maakt enorm veel veranderingen door tijdens en na de zwangerschap. Voor veel vrouwen is het dan ook fijn om in deze tijd haar lichaam extra aandacht te kunnen geven door te trainen bij FemmeFit in de groepen of met personal training.

 

Om dit voor meer vrouwen bereikbaar te maken, verkoopt FemmeFit nu ook vouchers. Deze vouchers zijn in te zetten op alle activiteiten van FemmeFit, behalve de Fysiotherapie. Ook de workshops Floor® Bevallingsvoorbereiding of Babymassage (beschikbaar in 2024) kunt u op deze wijze aan iemand cadeau doen. 

 

Wilt u een voucher aanschaffen? Klik dan op deze link of kijk hieronder. U komt terecht in de omgeving van Eversports waar u een afbeelding kunt kiezen voor op de voucher en het gewenste bedrag kunt kiezen. Na uw betaling kunt u de voucher afdrukken en deze cadeau doen. 

 

De klant kan de voucher zelf inwisselen in het online portaal van Eversports wanneer ze haar activiteit gaat boeken, ze kan daar dan bij het betalen de voucher code in vullen. 

bottom of page