top of page
IMG_4528.JPG

Samenwerking

Omdat ik het heel belangrijk vind dat je de juiste zorg en adviezen krijgt, werk ik samen met verschillende andere disciplines. Met deze partners heb ik onderling goed contact zodat - wanneer het nodig mocht zijn - je via korte lijnen kunt worden doorverwezen naar een betrouwbaar adres. 

Ben je zorgverlener in Den Haag en omgeving? Of ondernemer op aangrenzend gebied? Vind je het leuk om te verkennen welke win-win-win situaties er zijn voor ons en voor onze gezamenlijke cliënten, neem dan gerust contact met me op. 
 

Bekkenfysiotherapeuten

Meer en Bosch Fysiotherapie
Fysio Team Voorbrug
Perinatal Physiotherapy
Pelvi-Care
Goudenregen Fysiotherapie

Geregistreerde Bekkenfysiotherapeuten in de regio

Lena Schramm - Fysiotherapie praktijk Frankenslag

Marloes Reijman - Fysiotherapie praktijk Frankenslag & Pelvi-care

Kirsten Lynch - Meer & Bosch Fysiotherapie 

Sofía Quintana - Perniatal Physiotherapy

Caroline Verkade - Fysiotherapie GoudenRegen

Petra van Nierop & Joleen v/d Vijver  - Fysio Team Voorburg

Met bovenstaande therapeuten heb ik goede contacten en het zijn stuk voor stuk zeer prettige en professionele dames om mee samen te werken.

Fysiotherapie voor zwangerschapsgerelateerde klachten

Gespecialiseerd in Zwangerschap

Floor® Fysio Lotte Kuipers - Archipel Fysiotherapie

Littekenbehandeling

ScarWork en littekenbehandeling - PHYSI.YOGA (Christel Hendriks)

Archipel Fysiotherapie
Physiyoga.png

Verloskundigen Praktijken

Fysiotherapie voor kinderen

Fysiotherapie voor kinderen

Kinderfysiotherapie - Meer en Bosch Fysiotherapie

Kinderfysiotherapie - B&B Kidscare Kinderfysiotherapie

logo kidscare.jpg

Psychologische hulp en coaching

EVE Women's Wellbeing

Bij mij kunnen vrouwen (en hun partners) terecht voor psychologische hulp en coaching. Ik bied hulp bij uiteenlopende problemen zoals trauma, angstklachten, somberheidsklachten, rouwverwerking, identiteitsvraagstukken, levensfaseproblemen, zingevingsvragen, balans (her)vinden, relatieproblemen en laag zelfbeeld. In mijn praktijk besteed ik extra aandacht aan het thema moederschap. Er kan veel spelen op dit gebied: de twijfel om wel of niet aan kinderen te beginnen, vruchtbaarheidsproblemen, het krijgen van een miskraam, verlies van een pasgeboren kindje, ongewenste kinderloosheid, onzekerheid over de moederrol, moeite de balans te hervinden als kersverse moeder, angst voor de zwangerschap/bevalling/kraamtijd, sombere gevoelens in plaats van een roze wolk of relatieproblemen als gevolg van deze zaken. Bekijk eens op mijn website wat ik voor je kan betekenen!

www.eve-denhaag.com

Diastasenetwerk

Diastase Netwerk

Dit is een website die is ontwikkeld door Stichting Diastase Netwerk Nederland en heeft als doel cliënten en professionals in zorg en sport te voorzien van evidence based informatie over de diastase en hen de weg te wijzen naar specialisten op diastase gebied. In elke regio van het land zijn expertgroepen opgericht met diverse disciplines (bekkenfysiotherapeut, echografist, gynaecoloog, plastisch chirurg etc.) om zo samen de beste zorg te kunnen bieden. Ik ben als trainer en fysiotherapeut aangesloten bij de expertgroep Zuid-Holland Haaglanden. 

Diastase Netwerk

Personal Training en Coaching

Facebook | Strong Fit Healthy
Facebook | Happy and Healthy PT
VitaWorkx Personal Training and Coaching - Nuria

Personal Training en Coaching

Ben je weer helemaal hersteld na je zwangerschap en bevalling en bevalt de personal training je goed? Dan kan ik je deze personal trainers stuk voor stuk aanraden. Als je wilt kunnen we samen kijken wie het beste bij je past. 

Sam Skippen - Strong Fit Healthy

Bastiaan Sneyder - Happy & Healthy

Nuria Meijer - Vitaworkx 

bottom of page