tarieven & vergoeding

  intake / proefles 

Gratis

Strippenkaart 5x           75 euro      (6 weken geldig) *

Strippenkaart 10x           140 euro    (12 weken geldig)

Strippenkaart 15x           210 euro    (19 weken geldig)

* Alleen mogelijk wanneer je al een strippenkaart van 10 of 15 lessen hebt afgenomen.

Groep   -   Per stel          75 euro     (+/- 2,5 uur)

Privé      -   Per stel          75 euro     (per uur)

Per afspraak                    75 euro

  • Voor alle trainingskaarten geldt dat deze ingezet kunnen worden voor zowel de Floor® Zwangerschapstraining als ook voor de Floor® Hersteltraining.

  • Tijdens je "bevallingsverlof" wordt de strippenkaart ON HOLD gezet.

  • Mocht je om medische redenen eerder moeten stoppen met trainen, neem dan contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden voor de geldigheid van je kaart. Zonder overleg kan ik dit niet aanpassen en verloopt de geldigheid van je kaart.

  • De trainingen kunnen geannuleerd worden bij te weinig deelneemsters, of ziekte van de trainer dit zal dan gebeuren via Whatsapp.

  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

  • Door deel te nemen aan de trainingen/cursussen van FemmeFit Training & Begeleiding verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.

De Floor® Zwangerschapstrainingen, Hersteltrainingen en de Bevallingsvoorbereiding worden door bijna alle zorgverzekeraars gezien als een erkende zwangerschapscursus omdat deze gegeven worden door een fysiotherapeut. Een gedeeltelijke of volledige vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar waar je bij zit en de voorwaarden van de aanvullende verzekering. ​Of jouw training wordt vergoed is dus afhankelijk van je aanvullende pakket. Vraag dit dus van te voren altijd even goed na bij je zorgverzekeraar. ​In sommige gevallen is het ook mogelijk om via je werkgever een vergoeding aan te vragen, vraag dus ook daar naar de mogelijkheden.

 

Alle trainingen worden begeleid door een BIG- en CKR-geregistreerde fysiotherapeut. De trainingen vallen niet onder de vergoeding voor reguliere fysiotherapie.

Indien je na je proeftraining door gaat ontvang je per mail de factuur voor het aantal trainingen dat je afneemt. Betaling hiervan dient te geschieden binnen 14 dagen op genoemd bank rekeningnummer.