tarieven & vergoeding
per 1 juli 2022

  intake/ proefles 

Intake Groepstrainingen     Gratis

Proefles Groepstrainingen  Gratis

Intake Personal Training      75 euro

Strippenkaart 5x                    82,50 euro     (6 weken geldig) 

Strippenkaart 10x                   154 euro         (12 weken geldig)

Strippenkaart 15x                   231 euro         (19 weken geldig)

Groep   -   Per stel                 75 euro          (+/- 2,5 uur)

Privé      -   Per stel                 75 euro          (per uur)

Personal Training                    60 euro

Personal Training 5x              275 euro

 
  • Voor alle trainingskaarten geldt dat deze ingezet kunnen worden voor zowel de Floor® Zwangerschapstraining als ook voor de Floor® Hersteltraining.

  • Mocht je om medische redenen eerder moeten stoppen met trainen, neem dan contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden voor de geldigheid van je kaart. Zonder overleg kan ik dit niet aanpassen en verloopt de geldigheid van je kaart.

  • Tijdens je "bevallingsverlof" wordt de strippenkaart in overleg ON HOLD gezet.

  • De trainingen kunnen geannuleerd worden bij te weinig deelneemsters, of ziekte van de trainer dit zal dan gebeuren via Eversports.

  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

  • Door deel te nemen aan de trainingen/cursussen van FemmeFit Training & Begeleiding verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.

De Floor® Zwangerschapstrainingen, Hersteltrainingen en de Bevallingsvoorbereiding worden door bijna alle zorgverzekeraars gezien als een erkende zwangerschapscursus omdat deze gegeven worden door een fysiotherapeut. Een gedeeltelijke of volledige vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar waar je bij zit en de voorwaarden van de aanvullende verzekering. ​Of jouw training wordt vergoed is dus afhankelijk van je aanvullende pakket. Vraag dit dus van te voren altijd even goed na bij je zorgverzekeraar. ​In sommige gevallen is het ook mogelijk om via je werkgever een vergoeding aan te vragen, vraag dus ook daar naar de mogelijkheden.

 

Alle trainingen worden begeleid door een BIG- en CKR-geregistreerde fysiotherapeut. De trainingen vallen niet onder de vergoeding voor reguliere fysiotherapie.

Tenzij anders overeengekomen dienen alle betalingen te geschieden via de shop van Eversports, het ledenportaal van Femmefit Training & Begeleiding.