een op een training & begeleiding

  een op een training & begeleiding 

Misschien train je niet zo graag in een groep of heb je een andere reden waarom een groepstraining op dit moment niet zo bij je past, dan kan ik je ook individueel helpen. Een oude blessure, een forse diastase, bekkenklachten, wat je ook dwars zit, we gaan er samen mee aan de slag!

Om jouw situatie goed in kaart te krijgen doe ik altijd een uitgebreide intake van ongeveer 1 uur waarin we je gezondheid en doelen doornemen en kijken wat je lichaam ongeveer kan. Op basis daarvan maak ik je eerste trainingsschema en indien gewenst ook een klein programma voor thuis. Zodat we aan de slag kunnen.

De trainingen vinden plaats op de Esperantostraat 10 in het Regentessekwartier in Den Haag. Kijk voor de tarieven hier

 

Wil je een intake inplannen of heb je nog vragen neem dan via het contactformulier even contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden. Wanneer we samen een dag en tijd voor de intake hebben afgesproken kun je via onderstaande knop je intake voor de personal training aankopen en betalen. 

Ook de babymassage en de Floor® Bevallingsvoorbereiding kunnen privé worden geregeld neem ook hiervoor de mogelijkheden contact met me op via het contactformulier.

Workout